Food Trip, a culinary event held last year at HJ GALLERY, will be held at Suimontei for two days this year, featuring Boulangerie Le Sucré-Coeur and BON DABON, offering the most delicious food only available at this time.
Day 1 will feature a special course meal prepared by some of Japan’s top artisans.
Day 2 will be held in the form of a marché, and Suimontei will be open to the public for the first time.
You will definitely recognize delicious food the moment you put it in your mouth.
You will be able to tell the moment you put it in your mouth, “Oh, this is delicious! This is delicious!
And the feeling of happiness that fills your mouth with deliciousness. Please enjoy these two dreamy days. We look forward to seeing you soon.
Mariko Hojo
昨年、HJ GALLERYで開催した食のイベント 「FOOD TRIP」を今年は翠門亭にて二日間開催します。ブーランジュリ ル シュクレクールとボンダボンを筆頭に、この時にしか食べられないとびきりのおいしいさを皆様に。一日目は、日本トップクラスの職人が集まりスペシャルなコース料理を。二日目は、マルシェ形式で翠門亭をはじめて一般公開して開催します。間違いなくおいしいものは口に入れた瞬間にわかります。あ!これはおいしいって。そして、口いっぱいに広がるおいしさを感じた時の幸福感。夢のような二日間をご堪能ください。お待ちしています。
北条満李子
Day1
Schedule/開催日程
10/8 sat. 12:00~14:30 / 17:30~20:00
Price:¥ 25.000
職人陣/Japan’s top artisans.
・Tada Masatoyo 多田昌豊 BON DABON :ボンダボン(岐阜)
・Iwanaga Ayumu 岩永 歩 Boulangerie Le Sucré-Coeur:ブーランジュリ ル シュクレクール(大阪)
・Takeshima Hidetoshi 竹島英俊 KURKKU FIELDS:クルックフィールズ(千葉)
・Ozawa Kiyoshi 小澤 聖 Tofu & Botnical Kitchen LOIN:るあん(和歌山)
・Hashimoto Futoshi 橋本 太 ACIDRACINES:アシッドラシーヌ(大阪)
Day2
Schedule/開催日程
10/9 sun. 11:00~16:00
SHOP LIST
・LE SUCRÉ-COEUR [Boulangerie]
・BON DABON [ペルシュウ(生ハム)/Pärùt]
・Ristorante da’lupo322 [イタリアン/Italian Cuisine]
・LABO103 [デザート・コーヒー/Dessert and coffee]
・梶谷農園/KAJIYA FARM[サラダバー/salad bar]
・谷口ワイン店/Taniguchi Wine Cave[ワイン/Wine]
・翠門亭/Suimontei [和食・ドリンク/Japanese Food]
RESERVATION/ご予約はこちら
RESERVE(SALON)
https://suimontei.square.site