SUSHI SANSHIN is celebrating its 7th anniversary in Osaka.
The restaurant continues to attract people, and those who have never been to Sushi Sanshin are eager to go there someday. The owner, Mr. Ishibuchi, is a beautiful man who sincerely makes sushi, and the taste is so good that you can’t help but roar the moment you put it in your mouth. The more you go and the more you eat, the more you are drawn into the bottomless fascination of the experience. The more you go, the more you eat, the more you are drawn in by the bottomless fascination. The only word I can find to describe his uncommonly serious approach to sushi is respect, and I can’t take my eyes off his evolving figure, thinking that he can do more and make it better.
This year, he will be back again at Suimontei to make SUSHI SANSHIN sushi. Please enjoy to your heart’s content the time you can only spend with him on the day before Christmas Eve. It will be an unforgettable day. We look forward to seeing you soon.
Mariko HOJO
大阪に店を構えて七周年を迎えた 「鮨 三心」 どこまでも進化し続ける姿は多くの方を魅了し、行ったことがない方はいつか行ってみたいと焦がれる店。 真摯に握るその美しい姿、そして口に入れた瞬間に唸ってしまう美味しさ。あの熱量、活気、どこまで考え抜かれているのだろうと思ってしまうほどの体験は、行けば行くほど、食べれば食べるほど、底なしの魅力に引き込まれていきます。彼の鮨に対する尋常ではない真剣な向き合い方には、尊敬という言葉しか見当たらず、もっと美味しく、もっとできると考えているその進化する姿に目が離せません。今年もまたここ、翠門亭にて「鮨 三心」の鮨を 握っていただきます。あの熱を帯びた忘れられない鮨にまた出会う機会をみなさまに。この日にしかできない特別な時をご用意いたします。 イヴの前日に彼としかできない鮨と向き合う時間を心ゆくまでお楽しみください。忘れらない日になると思います。お待ちしております。
北条 満李子
Schedule/開催日程
12/23 sat.
Part 1/一部 11:00~
Part 2/二部 12:30~
Part 3/三部 14:00~
Part 4/四部 15:30~
Part 5/五部 17:00~
Part 6/六部 18:30~
Price:¥ 35.000
Contact information
TEL 0742-25-2775
MAIL hello@suimontei.jp
【About Reservations/予約開始 】
Member Advance Reservations/会員先行予約
11/22 wed. 12:00~
General Reservation/一般予約
11/23 thu. 12:00~
For reservations and event details, click here.
ご予約、イベント詳細はこちらより▼
https://suimontei.square.site/product/sushisanshin2023/24
RESERVATION/ご予約はこちら
RESERVE(SALON)
https://suimontei.square.site