2024. 1. 20
Event
「NHK WORLD-JAPAN」Megumi Nishio

Ms. Megumi Nishio, who created beautiful, delicious, and unforgettable ice and confectionary at the Ice and Cracker Club last fall, will be introduced to the world in the NHK WORLD-JAPAN program, Resilience and the Sweet Tastes of Nature.

The program will be broadcast from January 20.

*The program will be available on NHK WORLD on-demand (free of charge) for one year after that.

*49 minutes, English only.

Resilience and the Sweet Tastes of Nature https://www3.nhk.or.jp/nhkworld/en/special/episode/202401201010/

昨年秋【氷と菓の会】で素晴らしく美しく美味しい、忘れられない氷と菓を作ってくださった、西尾萌美さんが、この度、「NHK WORLD-JAPAN」の番組、Resilience and the Sweet Tastes of Natureにて、世界に向けご紹介されます。

配信は、1月20日より。

*20日、21日は初回の配信となるため、時間が決まっておりますが、その後は1年間、NHK WORLDのオンデマンド(無料)でご覧いただけます。

*49分・英語のみの放送です。

Resilience and the Sweet Tastes of Nature https://www3.nhk.or.jp/nhkworld/en/special/episode/202401201010/

<放送日時>1/20(土)  10:10、16:10、22:10、翌4:10

放送時間に上記サイトによりご覧になれます。 とても嬉しいことに翠門亭の【氷と菓の会】にもカメラに入っていただきました。 ぜひご覧ください。