2023. 10. 7
Event
Special Collaboration Lunch & Dinner “SABOTEN”

Saboten is a Mexican restaurant in Horie, Osaka.
Willy Monroy, the chef of this Mexican restaurant where you can casually enjoy excellent tacos and other dishes, is now attracting attention as he continues to challenge himself with new expressions, such as being a kitchen member of “Noma” in the spring of this year. We are pleased to present a special gastronomic course prepared by Mr. Monroy.
In addition, Tada Masatoyo of BON DABON, who studied in Parma, Italy, and is the only Parma ham artisan in Japan, will be joining the course, and he is a cured ham artisan who has filled many restaurants and events with excitement. In addition, Kamata Kazuyoshi of Punto e Linea, a famous barman who embodies the essence of Italian bar culture from behind the counter in Kyomachibori, Osaka, will offer cocktails and non-alcoholic drinks paired with dishes that are created by the power of herbs, fruits, and other ingredients. The combination will be like a dreamlike experience. Yokota Masuhiro of LE SUCRE COÉUR, a bakery service man who has been making the town lively, will be in charge of the event. Although they come from different countries, each of them serves food from a place close to their daily lives, and they will come together for a one-night-only jazz session. The course will be like a one-night-only jazz session with explosive heat. Please enjoy to your heart’s content an experience that can only be experienced on this day and time. It will surely be an unforgettable experience.

Mariko Hojo

 

大阪の堀江にあるメキシカンレストラン「Saboten / 覇王樹」。

カジュアルに絶品タコスなどを楽しめるメキシコ料理店のシェフであるウィリー・モンロイ氏は、今年の春には「Noma 」のキッチンメンバーとして活躍するなど新たな表現にも挑戦し続け、今注目を集めています。

今回は特別にそんな彼のガストロノミックな特別なコースをみなさまにご用意します。
それだけにはとどまらず、イタリアのパルマにて研鑽を積み、日本唯一のパルマハム職人の称号を持ち、数々のレストランやイベント会場を興奮で包みこむ生ハム職人 ボンダボンの多田昌豊氏がコースに加わり、さらに、イタリアのバール文化の神髄を大阪・京町堀のカウンターの中から体現する名バルマン、プントエリーニアの鎌田和佳氏によるハーブや果実などの素材が持つちからによって組み立てられたカクテルやノンアルコールドリンクを料理と共にペアリングで提供します。その組み合わせはまるで夢のような体験になりそうです。その場を取り仕切るのは、パン屋のサービスマンとして愉快に街を賑わすル シュクレクールの横田益宏氏。バックボーンとする国は違いますが、それぞれ日常の生活に近い場所から食を提供しているそんなメンバーたちが集結し、一夜限りのジャズのセッションのような爆発的な熱量のコースたちをお届けします。 この日、この時にしか味わえない体験を心ゆくまでご堪能くださいませ。 きっと忘れられない体験になると思います。

北条満李子

 

Schedule/開催日程

10/7Sat.

12:00 ~ 14:30 / 17:30 ~ 20:00

 

Price:¥ 29,000

 

Contact information

TEL 0742-25-2775

MAIL hello@suimontei.jp

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